Serra Erkoç... SON KUŞAK ERKOÇ!

Serra Erkoç, amcası Fatih Erkoç ve usta müzisyen Aycan Teztel eşliğinde gerçekleştirdiği "Suçlama Beni" adlı enerji dolu yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Jazz, funk, latin ve pop türlerinde seslendirdiği şarkılarla müzikseverlerin takdirini toplayan genç ve başarılı sanatçı Serra Erkoç, amcası Fatih Erkoç ve usta müzisyen Aycan Teztel eşliğinde gerçekleştirdiği "Suçlama Beni" adlı enerji dolu yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Söz, müzik, düzenleme ve mix'i Aycan Teztel' e ait olan şarkının mastering'i Selim Sayarı imzası taşıyor.

Projede Batu Şallıel, Barış Doğukan Yazıcı, Behsat Boran, Abbas Karacan ve Erkan Kenç gibi değerli müzisyenler yer alırken şarkının editörlüğünde Erdem Uyanık bulunuyor.

Müzikal açıdan zengin enstrümanlarla hayat bulan şarkı, hareketli temposuyla dinleyicilerin dikkatini çekerken, Fatih Erkoç'un şarkıya eşlik etmesi ile de projenin heyecanı ikiye katlanıyor.

Serra Erkoç'un ilk kez müzikseverlerin karşısına çıktığı klipte amcası Fatih Erkoç ile gerçekleştirdiği göz dolduran performansı şarkıya renk katarken, projenin klip ve görüntü yönetmenliğini Onur Doğan üstleniyor.

Yeni projesi ile ilgili heyecanını aktaran Serra Erkoç, Suçlama Beni adlı şarkısı için duygularını şu şekilde paylaşıyor;

"Bu şarkıda hayatımdaki yeri ve önemi büyük olan iki değerli müzik adamı ile birlikteyiz.

Şarkıyı ilmek ilmek işleyen canım hocam Aycan Teztel ile sesiyle, kalbini ve güzel ruhunu şarkıya aktaran canım amcam Fatih Erkoç.

Bu iki isim de müzik yolculuğum boyunca hep arkamda ve yanımda durup bana destek oldular.

Ama ilk kez bu şarkıyla dinleyici karşısına çıkmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

Bu özel ve değerli şarkıyı bizimle aynı heves ve keyifle dinleyip, beğenmenizi diliyorum."

Genç sanatçı Serra Erkoç' un yepyeni şarkısı Suçlama Beni ve klibi Aşk Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

2019 yılında  “ Zaman Durdu” isimli ilk single çalışmasını dinleyiciyle buluşturan Serra Erkoç, 2020 yılında “ Kozmik Enerji “ ve 2021 yılında ise “Kıyamet “ isimli şarkılarını yayınladı.

Son olarak ise “ Suçlama Beni” isimli çalışmasını dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.