Sertab Erener... BAŞKENT'İN HAVASINI ISITTI!

Sertab Erener... BAŞKENT'İN HAVASINI ISITTI!

Türk müziğinin güçlü seslerinden Sertab Erener, Ankara Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatro’da muhteşem bir konser verdi.

KerkiSolfej organizasyonuyla gerçekleşen konserle uzun bir aranın ardından yeniden Ankaralı hayranlarıyla bir araya gelen Erener, geçmişten günümüze seslendirdiği şarkılarıyla sevenlerini müzikal yolculuğa çıkarttı.

‘’Aç Sesini’’ şarkısı ile gecenin startını veren ve ‘’Aslında bir yaz gecesi sizlerle buluşacağımızı umuyorduk ancak bu yıl sonbahar biraz erken geldi sanırım.

Mevsime göre biraz soğuk olan havaya rağmen bu gece burada bizlerle birlikte olmanız bizleri çok mutlu etti.

Müsadeniz olursa bu gece müzikle ısınalım istiyoruz.’’ sözleriyle etkinlik alanını dolduran müzikseverleri selamlayan Sertab Erener, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve performansı ile geceye damgasını vurdu.

''FİLENİN SULTANLARI''NA AYRI PARANTEZ

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası yarı final maçında 3. olarak bronz madalya kazanan millileri sahneden tebrik eden Türk popunun Eurovision tacı taşıyan tek sanatçısı Sertab Erener, ‘Çok başarılı bir grafik çizen kızlarımız (Filenin Sultanları) günlerdir  güzel mücadele verdiler.

Hepsine teker teker teşekkür ediyorum.’’ sözleriyle Filenin Sultanları’nı seyircileriyle birlikte alkışladı.


90’lı yıllara damgasını vuran şarkılarından oluşan potpurinin yanı sıra ‘Ben Yaşarım’ albümünden sevilen şarkılarını da konser alanını dolduran yüzlerce kişilik koro ile birlikte seslendiren başarılı sanatçı, konserinin sonunda seyircisinin isteği üzerine sahneye geri dönerek bis yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.