Acun Ilıcalı... SÜRAT TEKNESİNİ OKYANUS SULARINDA GEZDİRİYOR!...

Acun Ilıcalı, teknesinin hasretine dayanamadı, nakliyesi için 10 bin dolar ödedi!

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, iki yıl önce 800 bin dolara aldığı ve yaz aylarında Bodrum koylarında ve Yunan adalarında dolaştığı Donzi marka sürat teknesini kullanmayı özleyince ilginç bir yola başvurdu.

Acun Ilıcalı, yarışmanın yapıldığı Panama'da bir tekne kiralamak yerine kendi teknesini Panama'ya taşıttı.

TEKNEYLE PANAMADA TURA ÇIKTI

İstanbul'daki tekne geçtiğimiz ay bir konteynera konulup gemiyle Panama'ya gönderildi. Teknenin nakliyatı 15 gün sürdü. Acun Ilıcalı, teknesi gelir gelmez ilk iş tura çıktı.

Acun Ilıcalı, tekneyi programda da kullandı, San Jose'de lüks bir otelde SPA ödülü kazanan Gönüllüleri adaya kendi kullandığı sürat motoruyla götürdü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri