Ahmet Alp... GÜCLÜ SESİ VE SAHNESİYLE FARK YARATIYOR!..

1990 yılında Bulgaristan’da yapılan Altın Orfe Müzik Festivali'nde ülkemize birincilik getiren, 2004 yılında kaybettiğimiz güçlü bariton Çetin Alp'in oğlu Ahmet Alp, müzik yolculuğuna babasından aldığı bayrağı dalgalandırarak tüm hızıyla devam ediyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Efsane müzisyen babası Çetin Alp ile ilgili duygularını " Onunla gurur duyuyorum. Böyle bir babanın evladı olduğum için çok huzurluyum.

Hayatımı idame ettirebiliyorsam, babamın kalıtımsal olarak bana bıraktığı ses sayesindedir. Babam Türkiye standartlarının üstünde bir şarkıcıydı.

Artık bayrağı devralmak niyetindeyim." sözleriyle dile getiren Ahmet Alp müzik çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

İ.T.Ü Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Çalgı bölümünde başlayan müzik yaşantısını, uzun yıllar süren sahne çalışmaları ile devam ettiren ve Anadolu Yakası’nda pek çok mekânda sahne alan Ahmet Alp, muhteşem sesi ve sahnesiyle bu performansını her Çarşamba günü Şaşkınbakkal'da bulunan Fener Sahne'de sevenleriyle buluşturuyor..

Tanju Okan'dan Ajda Pekkan'a, Çetin Alp'den Ertan Anapa'ya, Frank Sinatra'dan günümüzün popüler eserlerine kadar uzanan geniş bir repertuarla seyirci karşısına çıkan Ahmet Alp, hem sesi hem de esprili sahnesiyle her Çarşamba Fener Sahne'de adeta ayakta alkışlanıyor.

Lezzetli menüsü, kaliteli müzik programları ve elit müşteri portföyü ile Anadolu yakasının gözdesi haline gelmiş, Adnan Türkeş ve ortağı tarafından işletilen Fener Sahne'de her Çarşamba sahne almanın mutluluğunu yaşayan Ahmet Alp, hem seyircisi hem de mekanın sahipleri ile kurduğu sıcak ilişkiyi bu mekanda uzun soluklu bir şekilde  devam ettirmeye niyetli olduğunu belirtiyor.

Davudi ve tok sesi, sempatik kişiliği ile sahnede adeta devleşen Ahmet Alp, babası Çetin Alp'den kazanmış olduğu deneyimlerini sahnede gözler önüne seriyor.

Sözleri Aysel Gürel’e müziği kendisine ait olan “Anafor" adlı maxi single çalışmasıyla müzik piyasasında büyük ses getirmiş olan Ahmet Alp şu günlerde yepyeni projelerle izleyenlerinin karşısına çıkmak için var gücüyle çalışmalarına devam ettiğini söylüyor.

Anadolu yakasında Şaşkınbakkal sahilde bulunan Fener Sahne' de Çarşamba günleri orkestrası ile cazz, latinler, aryalar, unutulmayan eski yerli ve yabancı parçalar ile performansını devam ettiren Ahmet Alp, alışılmışın dışında olan repertuarından örnekler vererek müzik severlerin uzun zamandır hasret kaldığı şarkılarla sahnede fırtına gibi esiyor.

Mazide kalmış orkestra dans parçalarını, tangoları, walsleri ve aşk şarkılarını sahne aldığı seçkin lokalde sevenleriyle buluşturan Ahmet Alp, sevenlerini her Çarşamba Fener Sahne'de lezzet ve müzik şölenine davet ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri