Aleyna Solaker... EKRANLARIN PARILDAYAN YILDIZI!

Güller ve Günahlar'ın Azra'sı Aleyna Solaker, 2 milyon takipçili sosyal medya hesabında yaptığı her paylaşımıyla ses getiriyor. Son gönderisinde siyah elbisesiyle verdiği pozları paylaşan oyuncu, binlerce beğeni aldı.

Güller ve Günahlar'ın Azra'sı Aleyna Solaker, güzelliğiyle büyülüyor.

Eşi Cihan (Serdar Orçin) tarafından psikolojik şiddete maruz kalan Azra karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, başarısının tadını sosyal medyada çıkarıyor.

Son paylaşımı büyük ses getiren Aleyna Solaker'in modellere taş çıkaran pozları hayranlarını mest etti. "Karanlığın içinde açan gül", "Siyahın en güzel hali", "Günahın içindeki güzellik", "Modellere taş çıkardı"  yorumlarıyla oyuncuya iltifat yağdı.

REKLAM TEKLİFLERİ YAĞIYOR

Bu arada gerçek hayatta, dizideki sessiz ve içine kapanık Azra'nın aksine çok renkli bir kişiliğe sahip olan Aleyna Solaker'e marka iş birlikleri ve reklam teklifleri yağdıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri