Asena... MÜZİĞE TEPEDEN BAKACAK !..

Bu güne kadar izleyenleri büyüleyen danslarıyla dikkat çeken Asena, "Hint Kumaşı" isimli maxi single ile bambaşka bir Asena olarak sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ocak ayının üçüncü haftasında piyasaya çıkacak 4 parçanın yer aldığı albümün fotoğraf çekimleri için Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifinin karşısına geçen Asena, birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Bir binanın 17. katında korkuluklara yatarak cesurca pozlar veren Asena,

"-17 değil 117. katta da poz veririm. Gökdelenin tepesinde de poz verebilirim. Hatta şu anda planlarım arasında helikopterden de aşağıya sarkarak poz vermek var. Yeter ki çılgınca, yapılmamış bir iş olsun ve sonuç yaptığıma değsin" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri