Attila Atasoy - Metin Uca... 'BİR TATLI HUZUR' VERDİLER!

“Nerede o eski şarkılar?” diye soranlara “Burada O Eski Şarkılar” konseptiyle hazırlanan gösteride Metin Uca Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz şarkılarının hikâyelerini anlatırken, Attilâ Atasoy da etkileyici sesi ve yorumuyla o şarkılara hayat verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi, seyircilerin ayakta alkışladığı müzik ve eğlence dolu unutulmaz bir gösteriye sahne oldu.

“Nerede o eski şarkılar?” diye soranlara “Burada O Eski Şarkılar” konseptiyle hazırlanan 'Bir Tatlı Huzur' Türk Musikisi Günleri gösterisinde Metin Uca Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz şarkılarının hikâyelerini anlatırken, Attilâ Atasoy da etkileyici sesi ve yorumuyla o şarkılara hayat verdi.

İhsan Raif Hanım’ın “Kimseye Etmem Şikâyet” adlı eserinden, Dede Efendi’nin ilk Türk valsi “Yine Bir Gülnihâl”e uzanan, konukların da eşlik ettiği repertuara, Atasoy kendi şarkılarından örnekler de kattı.

“Son zamanlarda izlediğimiz en iyi müzikli gösteriydi” sözleri seyircilerin ortak görüşüydü.

“Gönül Penceresinden Ansızın Bakıp Geçen”, karşılıklı eğlenceli diyalogları ile salona kahkahalar attıran bu sürpriz ikili bundan sonra da yeni projelerle karşımıza çıkabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri