Beyazıt Öztürk’ün sunduğu yarışma programı, 2026’nın ilk günlerinde Kanal D ekranlarında iddialı bir başlangıç yapmıştı. Ancak sonraki haftalarda reytinglerde belirgin bir düşüş yaşandı. Başlangıçtaki heyecan sürdürülemedi; izleyici ilgisi azaldı ve program alt sıralara geriledi.
Ocak ayı sonunda yaşanan düşük performansın faturası program yönetmeni Ahmet Zafer Demirci’ye kesildi; Demirci’nin işine son verildi. Kendisi sosyal medya üzerinden “An itibariyle Beyaz’la Joker programıyla ilişkim kalmamıştır. Neyse ki sektör kimin ne olduğunu biliyor” şeklinde imalı bir veda mesajı paylaştı.
Reyting düşüşüne çözüm olarak yayın günü değişikliğine gidildi; program Pazar akşamlarından Salı’ya kaydırıldı. Buna rağmen istenen toparlanma sağlanamadı. Kulislerde programın akıbetiyle ilgili yoğun dedikodular dolaşıyor; bazı haberlerde son bölümlerden birinin TOTAL izleyici grubunda 42. sıraya gerilediği belirtiliyor. Bu performans, programın devam edip etmeyeceği konusunda soru işaretleri yaratıyor.
Beyaz bin pişman!
Televizyon kulisleri programın ne zaman yayından kaldırılacağı dedikodusuyla çalkalanırken, Beyazıt Öztürk’ün de çok üzgün ve pişman olduğunu yakın çevresine söylediği konuşuluyor.