Bülent Ersoy... DİVA`DAN, GENÇ SEVGİLİSİNE DAİR ÇARPICI AÇIKLAMALAR !..

Bülent Ersoy, sevgilisi Berk Yılmaz ile ilgili bir gazetede yer alan habere, TV8`de ekrana gelen Salih Keçeci ve Pelin Çini`nin sunduğu `Aramızda Kalsın`a telefonla bağlanarak açıklık getirdi...

Bülent Ersoy, bugün bir gazetede yer alan ve sevgilisi Berk Yılmaz'a "Süt dökmüş kedi gibi" yakıştırması yapılan habere, tv8'de ekrana gelen Salih Keçeci ve Pelin Çini'nin sunduğu 'Aramızda Kalsın'a telefonla bağlanarak açıklık getirdi.

İşte Ersoy'un açıklamaları...

"Magazin camiasının duayen ismi Salih Keçeci, gerçekleri söyledi zaten. Teşekkür ediyorum kendisine.

Partnerin Pelin bilemeyebilir çok genç ne de olsa. O ilişkiyi yaşayan insanlar arasında Bülent Ersoy'culuk, Ajda Pekkan'cılık, Sezen Aksu'culuk olmaz.

Özel hayatta insanlar daima nature olarak bir ilişkişkiyi yaşarlar. O ilişkide şehvet geçerli değildir.

O manşeti atan her kimse neye istinaden bunu yazdı bilemiyorum. Belki biraz dikkat çekmek için yazmış olabilir.

Ama Bülent Ersoy'u taşımak öyle kolay değildir. Ben olsaydım böyle birini gördüğüm vakit 'O delikanlı o bayanı gayet güzel taşıyor' derdim.

Türk musikisinin bir ağırlığı vardır. Orada da Türk Musikisi icra edilmektedir. Orada bu derin eserler söylenirken o genç delikanlı masaya çıkıp dans mı edecekti.

Eşlik etme mevzusuna gelince o eski eserlerin çoğunu gençler bilmez. Gecemiz son derece neşeli ve kaliteliydi. Her şey tadındaydı o gece.

Partnerim de geceye yakışır bir tavır sergiledi. Ben kendisiyle iftihar edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Benim yanımda ağır başlı olması normal sadece 'süt dökmüş kedi' başlığını yakıştıramadım. Henüz düğün falan yok. Evlilik teklifi falan almadım. Yeni bir evliliğe sıcak bakmıyorum"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri