Bülent Ersoy... MASLAK'TA DİVA RÜZGARI ESTİ!..

Maslak'ta yeni açılan bir mekanda sahne alan Diva Bulent Ersoy, sahne öncesinde kameraların karşısına geçerek muhabirlerin sorularını yanıtladı,

Maslak 1453' de açılan Yeni Maslak'da sahne alan "Yine zafer yine zafer yine zafer"  diyerek sözlerine başlayan Diva, yeni yeni gazinolarin acılışları beni son derece umutlandirip mutlu ediyor, zira gazino kültürü, eğlence kültürü daha geniş platformlara ve daha genis kitlelere ulaşıyor.

 Tabi 'Aslında bu  memnuniyetimin içerisinde Allah esirgesin   yaşanılabilir  buyuk  rizikolarda  oluşabilirdi şöyle ki böyle yeni yeni yerlere ayak alıştırmak  epeyce de  meşatkkatlidir  ve star üstü star olmayı gerektirir.  Ama bu şeref nacizane bendenize tevdi edildi.

Bendenizde 50 senedir mesleğimde hep zafer kazanmis bir sanatkar olarak  hemen kabul ettim bu teklifi. 

Çünki ben her zaman hep zorların kadınıyımdır. Nitekim  ustaların ustası  büyük Müźeyyen Senar ve  büyük Zeki Müren  bu konularda hep zafer kazanmış baş komutanlarıdır bizlerin.

Bu arada  uzun yıllardan bu yana  kendi kendime koymuş olduğum kurallarımı bu gecelik yıktım,  gecmiş yıllarımda ki gibi sahnede 2 tuvalet  değiştirdim.

1.kostümüm kadim dostum mesleğinin yaratıcı ustası sevgili Nur Yerlitaş hanımefendiye ait.

2.kostümüm ise  sevgili kızımın yaşından beklenmeyecek  tarz ve zevke sahip yine  mesleğinin söz sahibesi  sevgili Gülşah Saraçoğlu hanımefendiye ait.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri