Burak -Aden Kut... BABA KIZ SESLENDİRME YAPTI!

Ünlü sanatçı Burak Kut, Babalar Günü’ne özel kızı Aden ile birlikte Kral Şakir için stüdyoya girdi.

Burak Kut, kızı Aden ile Kral Şakir için stüdyoya girdi

Sevilen çocuk kanalı Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir’in Babalar Günü’ne özel bölümünde seslendirme yapan Burak Kut ve kızı Aden’e çizgi dizinin yapımcısı Varol Yaşaroğlu’nun yanı sıra, kostüm karakterler Kral Şakir ve akıllı kız kardeşi Canan eşlik etti.

Sevilen çocuk kanalı Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir Babalar Günü’ne özel bir bölümle ekranlara gelecek. Bu özel bölümde ünlü sanatçı Burak Kut ve kızı Aden de sesleriyle yer alacak.

Seslendirme için stüdyoya giren baba-kızı çizgi dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Varol Yaşaroğlu ile kostüm karakterler Kral Şakir ve kız kardeşi Canan da yalnız bırakmadı.

Keyifli anlara sahne olan buluşmada Kral Şakir karakterleri ve Varol Yaşaroğlu ile unutulmaz bir gün yaşayan Burak Kut ve kızı Aden’in mutluluğu ve neşesi görülmeye değerdi.

Ünlü sanatçı Burak Kut, Cartoon Network ve Kral Şakir aracılığı ile tüm babaların bu özel gününü kutlarken kızıyla böyle keyifli bir deneyim yaşamanın tarifsiz bir mutluluk olduğunu söyledi.

Cartoon Network’te yayınlanacak bölüm baba-kız için de unutulmaz bir “Babalar Günü” hatırası oldu.

 

Burak Kut ve kızı Aden’in seslendirmesiye Babalar Günü’ne özel Kral Şakir bölümü 19 Haziran Pazar saat 11.00’de sadece Cartoon Network’te olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sinema Haberleri