Cheers To 2020 Party... NİŞANTAŞI'NDA ERKEN YILBAŞI PARTİSİ!..

Parti gurusu Senem Selimi, 20 Aralık Cuma akşamı gerçekleştirdiği “Cheers To 2020 Party”’de DJ Haldun Baş’ın hareketli parçaları eşliğinde müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Fark yaratan başarılı ve global organizasyonları ile eğlence dünyasının nabzını tutan Senem Selimi, yine 20 Aralık Cuma akşamı güzel bir geceye daha ev sahipliği yaptı.

2019 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala eğlence severler Parti Gurusu Senem Selimi tarafından organize edilen “Cheers To 2020 Party”’de buluştu.

Hediye çekilişleriyle süslenen, eğlence ve müzik dolu  gece 20Aralık 2019 Cuma akşamı Nişantaşı Raphael İstanbul’da gerçekleşti.

Geceye başta Magazinkolik.com Yazı İşleri Müdürü ve iş insanı Mehmet Karademir olmak üzere basın, iş, sanat ve cemiyet hayatından bir çok değerli isim katıldı.

Gece boyunca davetliler DJ Haldun Baş’ın hareketli parçalarıyla keyifli bir zaman geçirdi..

Etkinliğe Dreamtürk TV, Radyo D, Maxi Haber (www.maxihaber.net), Evos Angels Dijital Dergisi (www.evosangels.com) Network desteğini  Erkan Şenol ve Catherina  Herrigton, hediye sponsorluklarını ise Huncalife ve Chillout Beuty Lounge gerçekleştirdi.

Geceye katılan davetliler şıklıkları ile göz doldururken, eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşkulu bir şekilde devam etti..

Ayrıca gecenin tüm fotoğraflarını Özkan Aydoğanoğlu çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri