Cüneyt Şentürk-Eylül Soydan... MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENDİLER!

Cüneyt Şentürk ve Eylül Soydan'ın 4 aylık beraberliklerini muhteşem bir düğünle taçlandırdıkları geceye sanat camiasından politikanın nabzına bir çok isim katıldı.

Balkan müziğinin sevilen ismi Cüneyt Şentürk ve eski magazin programı yapımcısı ve sunucusu Egc prodüksiyonun sahibi Eylül Soydan ile rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Beraberliklerinin dördüncü aylarını evlilikle taçlandıran çiftin düğününde sanat dünyasından siyaset dünyasına bir çok ünlü davetli vardı.

Fatih belediye başkan yardımcısı Veysel Karani Yüksel'in, Fatih Belediye'si başkanı Mustafa Demir adına nikah kıydığı ve Ahmet Selçuk İlkan'ın da nikah şahidi oldu düğünde milletvekili Gülay Dalyan, Rumeli Federasyon Başkanı Ayhan Bölükbaşı ve Eylül Soydan'ın dayısı Erzincan valisi Seman Yenigün'ün de düğünde göze çarpan isimler arasındaydı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri