Demet Akalın bu çıkışıyla takdir topladı.
Ancak olayın perde arkası kısa sürede aralandı.
Akalın Bodrum'da 16 Ağustos'ta Posh kulüpte sahne aldı. Bunu Öğrenen Bodrum Dedikodulu yönetimi hemen harekete geçti.
Çünkü sözleşmeye göre Demet Akalın Bodrum'da sadece Dedikodulu Meyhane'de sahne alabiliyordu. Bu hüküm sözleşmeye de açıkça da konmuştu. Demet Akalın sözleşmeye aykırı hareket edince Dedikodulu Meyhane 17 Ağustos'taki konserini iptal etti.
Demet Akalin; konser iptalini basına deprem ile bağdaştırıp ardından da ekibine, Dedikodulu Kulübün dansçı ve müzisyenlerini istemediğinden ötürü iptal ettiğini dile getirdi.
Dedikodulu yönetimin adına açıklama yapan mekanın Halkla ilişkilee ve medya sorumlusu Aslıhan Akdağ; iptal ettikleri konserin 15 Bin TL. lik ön ödemesini (avans) geri almak istediklerini söylüyor.