Deniz Seki-Hüsnü Şenlendirici... NEWYORK'TA DÜET YAPTILAR!

Geçtiğimiz aylarda, ayrıldıkları ve dargın oldukları öne sürülen Seki ile Şenlendirici, New York'un ünlü gece kulüplerinden Drom'da birlikte sahneye çıktı.

Konser ardından açıklamalarda bulunan Şenlendirici, Amerika'da sahneye çıkmaktan memnun olduğunu belirterek, "New York benim için İstanbul'a en yakın şehir. İstanbul'da yaşamasam New York'ta yaşardım" dedi.

Şenlendirici, Deniz Seki'nin de konsere gelmesi ve birlikte şarkı söylemeleri ile ilgili olarak, "Hanımefendinin burada kendine özel bir işi vardı ve konserle aynı zaman denk geldi, iyi de oldu. İnsanlar istek yapınca da birlikte şarkı söyledik. Bu çok olağan bir şeydir" diye devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri