Depar...''GÖZYAŞLARIM DİNMEZ''ALBÜMÜ ÇIKTI !

2008 yılında Yeliz Üstadımız, Ferhat Üstün, Yeşim Kayman, Sefa Şenel tarafından kurulan ''Depar'' ilk albümlerini çıkardı.

İlk bir yıllarını İstanbul'un çeşitli popüler mekanlarında neredeyse kesintisiz sahne alarak geçirdiler. Kendi yazdıkları şarkılara vakit ayırmaya başladıklarında prodüktör Cenk Eroğlu ile tanıştılar ve böylece albüm kayıtları başladı.

Yaptıkları müziği pop rock ve hard rock arası gidip gelen, neşeli ve deli dolu bir melankoli olarak tarif eden grup bu tarzı Beyoğlu Rock olarak tanımlamaktan memnunluk duyuyor.

Onlara göre, o sokaklarda yaşanan, yaşanmış ve yaşanacak olan birbirine benzemez bir sürü hayattan sekip yüzlerine yansıyan duygular grubun müziğine de yön veriyor.

Kayıtlar sırasında Cenk Eroğlu'nun yanı sıra Arbak Dal gibi tanınmış ve tecrübeli müzisyenlerle de çalışma fırsatı bulan Depar grubu ilk albümünü Prodüktörlüğünü Cenk Eroğlu'nun, masteringi Çağlar Türkmen'in üstlendiği "Gözyaşlarım Dinmez" Seyhan Müzik'ten çıktı.

Vokal : Yeliz Üstadımız Davul / Albüm Kaydı : Arbak Dal

Bas Gitar : Yeşim Kayman Davul / Canlı Can Turfan

Ritim Gitar : Ferhat Üstün Kayıt, Mix, Prodüksiyon: Cenk Eroğlu

Solo Gitar : Sefa Şenel Mastering : Çağlar Türkmen

depar.web.tr

myspace.com/deparonline

facebook.com/deparonline

twitter.com/deparband

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri