Didem Soydan... LİDER ŞAHİN'LE AŞK MI YAŞIYOR?

İrem Derici'nin sevgiliyken tanıştırdığı Lider Şahin ve Didem Soydan aşk yaşamaya başladı. Soydan, Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'in mekanına giderek sosyal medya hesabından da mekanın reklamını yaptı. Lider, dün de Didem'i babasıyla tanıştırdı...

Ünlü model Didem Soydan, usta sanatçı Selam Şahin'in oğluyla aşk yaşamaya başladı. İkiliyi tanıştıran ise bir dönem Lider Şahin'le aşk yaşayan İrem Derici olması kafaları karıştırdı.

AŞK MI YAŞIYORLAR?

Snob Magazin'in haberine göre; Son olarak uzun bir süre şarkıcı İrem Derici ile aşk yaşayan Lider Şahin, gönlünü Didem Soydan'a kaptırdı. Didem Soydan, geçtiğimiz hafta tatilinin bir bölümünü sevgilisi Lider Şahin'in ortağı olduğu Çeşme'de bulunan mekana gitti. Soydan'ın Şahin'e destek olmak için sosyal medya hesabından mekan ismini etiketleyerek paylaşımlar yaptı.

VE AİLEYE DE GİRDİ...

Didem Soydan-Lider Şahin aşkından ilk görüntüler geldi. İkili, yakın arkadaşlarıyla birlikte Çeşme Ayayorgi'de görüntülendi. Şahin'e ait Cove Aya Yorgi Beach'te gün boyu sohbet eden ikilinin keyifleri bir hayli yerindeydi. Lider Şahin'in, sevgilisini babası Selami Şahin ile tanıştırması ise dikkat çekti...

Bir ara yanlarına Selami Şahin'in gelmesiyle toparlanan Didem Soydan'ın burada usta sanatçıyla ilk kez tanıştığı öğrenildi.

Soydan ve Şahin'in birbirleriyle konuşurken yüzlerinin gülmesi dikkatlerden kaçmadı.

Fotoğraflarının çekildiğinden habersiz etrafa neşe saçan Lider Şahin ve Didem Soydan, Umut Eker'in de aralarına katılmasıyla yemeğe geçtiler. 

Öte yandan Lider Şahin ile Didem Soydan'ı tanıştıran İrem Derici'nin bu ilişkiye çok bozulduğu iddia ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri