DİVA'NIN TAKILARI GÖZ KAMAŞTIRDI!

Kırmızıgül Kozmetik, ürünlerinin tanıtımınında sahne alan Bülent Ersoy'un Sağ elindeki turkuaz yüzük ve sol elindeki pırlanta taşlarla süslü saati, tek taş yüzüğü dikkat çekti.

DİVA'NIN TAKILARI GÖZ KAMAŞTIRDI!

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Kırmızıgül Kozmetik, yeni ürünlerinin tanıtımını Cevahir Otel'de gerçekleştirdi. Mehmet Ali Erbil ve Bülent Ersoy'un da sahne aldığı gecede hem ürünler tanıtıldı hemde bol kahkaha tufanı yaşandı.

Sahne almadan önce basın mensupları ile röportaj yapan Mehmet Ali Erbil'in son derece üzgün olduğu ortaya çıktı. Hayvanlara olan düşkünlüğü ile bilinen Mali'nin kedisini komşusunun köpeği ısırmış ve ölmüş. Bu durumdan yakınan Malinin üzgün halleri dikkat çekti. Bu arada kozmetik firmasının işinde olduğu için mutlu olduğunu söyleyen ünlü şovmen bakımı sevdiğini ve periyodik olarak her hafta yaptırdığını söyledi.

BÜLENT ERSOY İZMİR DE EV'LENDİ

Mehmet Ali Erbil 'den sonra sahne alan Bülent Ersoy un şıklığı ve taktığı birbirinden değerli pırlanta takılar göz kamaştırdı.

Sağ elinde turkuaz yüzük olurken, sol elinde ise pırlanta taşlarla süslü saati, tek taş yüzüğü dikkat çekti. Bu arada Bülent Ersoy'un sevgilisinin oturduğu İzmir'den bir ev satın aldığı da ortaya çıktı. İzmir'de ev alıp almadığını soran muhabire; "yani evleniyorsunuz İzmir de doğru mu" sorusuna Diva'nın kahkaha atarak olabilir demesi yeniden evleniyormu sorusu akıllara getirdi.

200 BİN TL LİK TEPSİ HEDİYE ETTİLER

Bu arada Kırmızıgül kozmetik firması Genel Müdürü Doğan Altekin Diva Bülent Ersoya 200 Bin TL değerinde bir tepsi hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri