EBRU YAŞAR; "BENDEN DOMATES GÜZELİ OLUR"
Domates Festivalinin finalinde sahne alan Ebru Yaşar, izlemeye gelenlere muhteşem bir konser ziyafeti yaşattı. Kendisini dinleyen binlerce kişiyle birlikte sevilen şarkılarını seslendiren Yaşar, elbisesi ve danslarıyla göz kamaştırdı.
Değirmenköy'ün meşhur domatesini ve güzellik yarışmasını duyduğunu belirten Ebru Yaşar; "Ben de katılmak isterdim. Benden çok güzel Domates Güzeli olur" dedi. Eski ve yeni albümünden birçok şarkı seslendiren Yaşar'a gecenin finalinde Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çiçek ve plaket takdim etti.
EN İYİ DOMATES DEĞİRMENKÖY'DE YETİŞİR
Silivri Belediyesi 27. Geleneksel Değirmenköy Domates Festivali'nde her yıl olduğu gibi bu yılda renkli görüntüler yaşandı. En İyi Domates Üreticisi ve Domates Güzeli yarışmasında nefesler tutulurken, festivalde sahne alan Ebru Yaşar unutulmaz bir konser verdi.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçenin gelenek ve göreneklerini, yerel değerlerini korumaya ve yaşatmaya devam ediyor. Silivri Değirmenköy Mahallesi'nde gelenekselleşen ve bu yıl 27. si düzenlenen Domates Festivali, gerçekleştirildi.
DOMATES GÜZELİ MERVE AYTAÇ OLDU
Bulgaristan'dan gelen misafir gurubun halk dansları gösterisi ve Silivri Ahenk Sanat Kulübü'nün halk oyunları gösterisiyle devam eden festivalde sahne alan Cazgır Recep de, manileriyle Domates Festivaline renk kattı. Festivalin en renkli yarışmalarından olan Domates Güzeli Yarışması'nda bu yıl 19 güzel yarıştı.
CHP Silivri İl Genel Meclis Üyesi Şerif Sezen, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nden Murat Onkardeşler, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nermin Araç, Silivri Kent Konseyi Sekreteri Aysun Sezgin, Değirmenköy Mahalle Konseyi Başkanı Şenol Fidan, Değirmenköy Fevzi Paşa Mahalle Muhtarı Şenol Köroğlu ve Değirmenköy Spor Kulübü Başkanı Sertan Esin'in jüri üyeliğini yaptığı yarışmada Domates Güzeli Birincisi Merve Aytaç, İkincisi Dilek Çelik ve Üçüncüsü de Meryem Şen oldu. Dereceye giren güzellere çeyiz seti ve çeyrek altın hediye edilirken, yarışmanın 11 yaşındaki en küçük yarışmacısı Beste Tezcan'a da mansiyon ödülü verildi.