Ankara Anadolu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde Türk müziğinin ölümsüz eserlerini tiyatral bir havada seslendiren Emel Sayın ve Ahmet Özhan'ı 3000 kişi ayakta alkışladı.
İki dev isimin "Aşkın Yol Haritasını" Türk Sanat Müziği'nin ölmeyen eserlerini hem söyleyerek, hem de oynayarak sahnede çizdikleri "Aşk-ı Muhabbet"de özellikle popüler dizilerle ilgili olarak yapılan espriler büyük alkış aldı. Sahnede Emel Sayın ve Ahmet Özhan'ın birbirlerine "Hünkarım, Hürremim" şeklinde seslenmeleri izleyenleri kahkahaya boğdu.
Ahmet Özhan ve Emel Sayın'ın birbirine dargın iki sevgiliyi canlandırdıkları sahnede Sayan'ın, papağanların yanına giderek "Cemile, bu Ahmet arada senin Ali Kaptan ile mi konuştu ne yaptı? Adam bir anda değişti. Sen çok çektin Ali Kaptan'dan Ahmet de şimdi bana çektiriyor" sözleri özellikle bayan izleyicilerden büyük alkış aldı.
Emel Sayın ve Ahmet Özhan'ın arayış, karşılaşma, tanışma, bağlanma, hayaller, beraberlik, naz, kırgınlık, kıskançlık, küskünlük, inatlaşma, ayrılık, pişmanlık gibi aşkın içinde yaşanan duyguları Türk Sanat Müziği'nin ölümsüz eserleriyle anlattıkları"Aşk-ı Muhabbet" 9 Nisan'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak.