Esra Erol... SENARYO DEĞİL GERÇEK!

Yasak aşktan hamile kaldı. İkiz bebek dünyaya getireceğini öğrendi. 19 yıllık eşini ve çocuklarını terk etti. 1 yıl kayıp hayatı yaşadı. Bu süre içerisinde gizlice doğum yaptı.

İkiz çocuklardan kurtulmak için çocuğu olmayan ailelere verdi. Tüm bunlar bitince, kocasına barışmak istediğini söyledi. Kocasına geri döndü.


ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılan Şaban Sarıyar, 19 yıllık eşi Gülşah Sarıyar’ın başka bir adamdan ikiz çocuk dünyaya getirdiğini ve eşinden boşanmak istediğini canlı yayında ifade etti.


Esra Erol ekibi, kısa sürede Şaban Sarıyar’ın eşi Gülşah Sarıyar’a ulaştı. Canlı yayında tek tek iddiaları yanıtlayan Gülşah Sarıyar, ikiz bebeklerin babasının Mustafa Şimşek olduğunu eşinden ve ailesinden korktuğundan çocuklardan kurtulmak adına isimlerini bile bilmediği iki akraba olan aileye çocuklarını teslim etti.

Gelen ihbarlar doğrultusunda harekete geçen Esra Erol ekibi, henüz 20 günlükken ikiz bebekleri alan aileye ulaştı.

İkiz bebekleri alan Mehmet Bey, Canlı yayında yaşadıklarını anlattı.

Gülşah’ın çocuklardan kurtulmak istediğini, ailesinin haberi olmadığını ve bundan dolayı 2 yakın aileye vermek istediğini anlatan Mehmet bey, “ Çocukları aldık, tek şartımız Gülşah’ın eşiyle arasını düzeltip, mahkeme kararıyla evlatlık olarak bize kaydolmasını talep etmiştik.

Ama Gülşah çocukları verdikten sonra ortadan kayboldu.”  İfadelerini kullandı.

Mehmet bey canlı yayında yaşadıklarını anlatırken, Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube müdürlüğü ekipleri eve ani bir baskın yaparak canlı yayın sırasında Mehmet beyi, ikiz çocukları ve ikiz çocuklara bakan 2 kadını önce Mersin Toroslar  Devlet hastanesinde sağlık kontrolünden  geçirdikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne ifadeleri alınmak üzere götürüldü.
 

İkiz bebeklerin ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na sevk edileceği bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Tv Haberleri