Ayrı kalmaya daha fazla dayanamayan sevgililer, ilişkiye devam etme kararı aldı. Fahriye Evcen ve Özcan Deniz, önceki gün Abdullah Oğuz'un evindeki doğum günü partisine de birlikte katıldı.
Abdullah Oğuz'un sevgilisi Ebru Akel, Gökhan Özen ve nişanlısı Selen Sevigen'in de bulunduğu partiye el ele giden çift, barışma sevincini yakın dostlarıyla paylaştı.
Öte yandan Habertürk Gazetesinde yer alan bir habere göre;
Güzel oyuncu son üç aydır 'Nefes' filminde ki performansıyla dikkatleri çeken ve Yaprak Dökümü dizisine, Necla'ya âşık olan işadamı Ali karakteri olarak katılan Barış Bağcı'yla aşk yaşıyor.
YENİ EVİNİ 400 BİN DOLARA ALDI
İlişkilerini sır gibi saklayan Fahriye Evcen ile Barış Bağcı, aşklarını gözlerden uzak yaşıyor. Bu arada Evcen, yıllardır hayalini kurduğu evi geçtiğimiz günlerde Bebek' te buldu. Deniz manzaralı daireyi 400 bin dolara satın alan Evcen' in taşınma işlemleri sırasında en büyük yardımcısı ise yeni sevgilisi Barış Bağcı oldu. İkili, deniz manzaralı evin her köşesinin dekorasyonunu birlikte yapıyor.