`Fatih Harbiye`... AŞK BİLDİĞİNİ Mİ SEÇER YOKSA MERAK ETTİĞİNİ Mİ?

Fox ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Koliba Film`in üstlendiği Fatih Harbiye`nin 9 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak 10. Bölümünü dizinin hayranları heyecanla bekliyor.

Macit Arca'nın Neriman'a aşkını itiraf etmesi ile çocukluk aşkı Şinasi ve Macit arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Neriman'ın kararı dizinin fanlarınca merak konusu' Neriman kimi seçecek' Çocukluk aşkı Şinasi'yi mi yoksa Arca Holding?in yakışıklı ve zengin veliahtı Macit Arca'yı mı?

Aşk bildiğini mi seçer yoksa merak ettiğini mi?

Dizinin fanlarını da ikiye bölen bu soruyu dizinin oyuncularına sorduk:

KADİR DOĞULU (Macit) Aşk, insana uğradı mı mantık devre dışı kalıyor. Aşkı yasarken bir şeyleri biliyorum demek ya da kontrollü davranmak biraz zor sanki. Meraksa, aşkın merkezinde, kimyasında var. O yüzden bence merak ettiğini seçer.

NESLİHAN ATAGÜL (Neriman) Merak ettiğini seçer.. Kendi hayatındaki yerini merak eder, onun hayatında nerede olacağını da

YUNUS EMRE YILDIRIMER (Şinasi) Bence ask; heyecanla, merak edilerek baslar bildiğin olur. Önemli olan ayni heyecanla bildiğine sarılmaktır.

DİLARA ÖZTUNÇ: (Pelin) Bilinen sürekliliktir merak edilen bilinmeyendir, bilinmeyen boş nesnedir. Aşk bildiğini yaşatır merak ettiğini tattırır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri