Fatma Murat... BİRYILDIZ DAHA KAYDI!

"Olacak O Kadar"daki skeçlerle hafızalara kazınan Fatma Murat yaşamını kaybetti. Oya Başar, 23 yıllık arkadaşının pankreas kanserine yenik düştüğünü söyledi.

"Olacak O Kadar" programındaki skeçlerde rol alarak adını duyuran oyuncu Fatma Murat hayatını kaybetti. Pankreas kanserine yakalanan ve bir süredir tedavisine Antalya'da devam eden Murat, dün sabah yaşama veda etti.

Fatma Murat'ın ölüm haberiyle sarsılan Oya Başar, "Fatma, pankreas kanseri olduğunu 10 ay önce öğrendi. Ailesinin yaşadığı Antalya'ya gitti ve tedavisine orada devam etti. Çok değer verdiğimiz biriydi. Yaklaşık 23 yıldır tanıyorduk birbirimizi, 18 yıl da birlikte çalıştık. Ankara'da Erkan Yücel'le çalışırken ekibimize katılmıştı. Haberi oğlundan aldım, ölümü beni çok üzdü" dedi.

Fatma Murat'ın cenazesi, yarın Antalya'daki Uncalı Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Fatma Murat'ın, eski eşi Prof. Dr. Nahil Bezel'le olan evliliğinden iki çocuğu var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri