Güllü’nün eski patronu Ferdi Aydın, gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu.
Ünlü sanatçı Güllü’nün eski patronu, ortalığı karıştıracak iddialarda bulundu. Güllü’nün tutuklanan kızının bir zamanlar kiralık katil arayışında olduğunu iddia eden Aydın, yeni bir iddia ile okları Güllü’nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter’e çevirdi. Tuğberk’in de dosyada yer alması gerektiğini belirten Aydın, dikkat çeken iddialar ortaya attı.
OĞLU DA MI İŞİN İÇİNDE?
Güllü’nün kendisine söylediklerini hatırlatan Ferdi Aydın, “Yolda giderken Güllü ablanın bana söylediği sözler aklıma geldi. ‘Bana bir şey olursa, oğlumdan ve kızımdan bilin’ sözleri. Bunlar katil, ‘katillerle aynı safta namaz kılmayacağız’ dedim geri döndük.” ifadelerini kullandı.
Aydın, Tuğyan Ülkem Gülter’ın psikolojik sıkıntıları olduğunun ve kendi çocuğuna da şiddet uyguladığının altını çizerek okları Güllü’nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter’e çevirdi. Tuğberk’in de yakalanması gerektiğinden bahsetti.
”HEPSİ İŞİN İÇİNDE”
Aydın, “Yasaklı madde kullanan, şiddet eğilimi olan ve çocuğunu döven bir kadın. Ben hala yine ısrarla söylüyorum ki Tuğyan ve Sultan bu işin içerisinde. Çiğdem, Tuğberk Bey ve Tuğberk beyin nişanlısı hepsi bu işin içindedir.” diye ekledi.
Aydın, Tuğyan’ın annesini öldürmek için planlar yaptığını belirterek, “Dosyada birçok şahit var. Bu şahitlerin hepsi annesini öldürmek için kiralık katil aradığını söylüyor. Ses kayıtları ve itiraf videoları var. Hepsini şiddetle kınıyoruz ve hepsinin ceza almasını istiyoruz” diye konuştu.