Günay sahnesinde Ferhat Göçer'den önce masterlı şarkıcı Sibel Mirkelam program yaptı. Günay'ın yanı sıra BVS Group'un diğer seçkin mekanları Paysage. NossaCosta ve Nanna'da da sahneye çıkan Sibel Mirkelam, çeşitli dillerde ve müzik türlerinde şarkı söyledi.
Repertuarında, Jazz, İspanyolca, Güney Amerika Müziği, Yunan Müziği, İtalyanca, Türk Pop müziği, Türk Sanat Müziği şarkıları bulunan Mirkelam, Günay sahnesinde konuklardan büyük alkış aldı.
Ferhat Göçer Günay Restaurant'taki 10.sezon,ilk programı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.
O sırada Günay Restaurant personeli tarafından getirilen 10.yıl kutlama pastası Göçer'i hayli şaşırttı ve sevincini 'Günay'da olmak bambaşka bir duygu,burada sahneye çıkmak müzikseverlerle buluşmak tarifsiz,tam 10 sene geçti 10 sene önce Ajda Pekkan ile ilk bu sahneye çıkmıştım hala aynı heyecanla her programıma başlıyorum' diyerek duygularını dile getirdi.
Ajda Pekkan hakkında yönelitilen sorulara 'Ajda Pekkan; kelimeleri seçerek kullanan,ölçerek-tartarak yaşayan bir hanımefendi kendisi hakkında çıkan üzücü haberlere itimat etmiyorum' diyerek basın toplantısını sonlandırdı.
Programına Sezen Aksu'nun 'Gidemem' adlı şarkısı ile başlayan Göçer yaklaşık iki buçuk saatlk Günay sahnesinde kaldı.
Ferhat Göçer hareketli ve duygusal şarkıları ile müzikseverlere adeta bir müzik ziyafeti sundu.
İlk albümünden son albümüne,NeşetErtaş'tan,Tanju Okan'a bir çok unutulmaz şarkıyı Günay Restaurant'ı dolduran yüzlerce müziksevere seslendiren sanatçı,kah hüzünlendirdi,kah çoşturdu.
Günay Restaurant'ta 14 Kasım Cuma Linet 15 Kasım Cumartesi Candan Erçetin sahne alacaklar.