Gizem Karaca... BU ARABADAN SAĞ ÇIKTI!

`Eve Düşen Yıldırım' ve `Emir'in Yolu' dizilerinde rol alan ünlü oyuncu Gizem Karaca, ölümden döndü.

Gizem Karaca, babasının kendisini takip ettirmek için çip taktırdığı aracıyla kaza yaptı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Ailesiyle birlikte film izlemeye giden Karaca'nın kullandığı aracın sol tekerleği sıkıntı yaratınca zor anlar yaşadı. Duvara çarpan ardından aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden ünlü oyuncu Mimar Sinan Köprüsü, yakınlarında yoldan çıktı.

HAVA YASTIKLARI HAYATINI KURTARDI

Otomobili ilk olarak bir restoranın duvarına arkadan daha sonra bir trafik levhasına vuran araç kaldırıma çarparak durabildi. Ünlü oyuncu hava yastıklarının açılması sayesinde kazadan yara almadan kurtuldu.

AĞRILARI VAR

Çarpmanın etkisiyle sarsılan Karaca'nın ağrıları olduğu öğrenildi. Gizem Karaca, yaptığı açıklamada ağrılarına rağmen haftalar önceden planladığı Viyana, tatilini iptal etmediğini söyledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri