Gizem Koçak.... ŞANSLI GÜZEL!

31 Ağustos Cumartesi akşamı İzmir Çeşme Anfitiyatro`da gerçekleştirilecek Miss Exclusive Of The World uluslararası güzellik yarışmasında Türkiye`yi Gizem Koçak temsil edecek.

31 Ağustos Cumartesi akşamı İzmir Çeşme Anfitiyatro'da gerçekleştirilecek 44 ülkenin birbirinden güzel kızlarının kıyasıya mücadele edeceği Miss Exclusive Of The World uluslararası güzellik yarışmasında Türkiye'yi Gizem Koçak temsil edecek.

Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu'nun desteğiyle Çağrı Tortop'un yapımcılığında bu yıl 4. Kez gerçekleştirilecek olan Miss Exclusive Of The World'de ülkemizi temsil edecek olan Gizem Koçak için 15 günlük kamp süresinde ve final gecesinde kullanılmak üzere ünlü modacı Ertan Kayıtken çarpıcı bir koleksiyon hazırladı.

35 parçadan oluşan koleksiyonda Gizem Koçak'ın kamp süresince kullanacağı abiye, spor, günlük kıyafetler ve final gecesi kostümleri yer alıyor.

2012 yılında Miss and Mrs Model Of Turkey'de ikinci olduktan sonra mankenlik ve fotomodellik yapmaya başlayan Gizem Koçak, 'Kendimi çok şanslı hissediyorum.

Ertan Bey ile 1 aydır bu koleksiyon için provalar yapıyoruz. Bana muhteşem kıyafetler hazırladı' dedi.

Final gecesinde Ziynet Sali, Berkay, Mayra Munoz ve Opera Twins'in sahne alacağı Miss Exclusive Of The World'ün jürisinde ise Sevim Emre, Çağla Şıkel, Çağla Kubat, Ertan Kayıtken, Uğurkan Erez, Emre Altuğ, Özlem Yıldız, Osman Sınav, Atıl Kutoğlu ve Zahide Yetiş'in de aralarında bulunduğu önemli isimler yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri