Sanatçı 26 Aralık gecesinde sevenlerine müzik ziyafeti yaşatmaya devam edecek. Üç konserlik Günay konserlerinin ikinci gecesinde sanatçıyı sanatçı dostu Sıla yalnız bırakmadı. Ünlü sanatçı sahnede son albümünde yer alan Sıla'ya ait "Nerdeydin" ve "Oku canıma" adlı şarkılarını seslendirdikten sonra sahneden sanatçı arkadaşına seslenerek "Bu şarkıları benimle paylaştığın için teşekkür ederim" dedi.
Cemiyet ,sanat ve spor camiasının akın ettiği gecede Cihan -Atasay Kamer , Numan Ceylan ve ailesi , Derya Ayaydın , Necati Demirkol ve ailesi , Galatasaray kaptanı Selçuk İnan vardı.
İBRAHİM TATLISES STÜDYOYA GİRMİŞ …
Sahnede İbrahim Tatlıses in şarkılarına da yer veren Gündeş “Bu büyük sese çok büyük bir alkış istiyorum , kendisinin stüdyoya girdiğini duydum çok mutluyum ve heyecanla bekliyorum,bekliyoruz “ dedi
İki buçuk saat sahnede kalan sanatçı unutulmaz şarkılarıyla izlemeye gelenlere müzik ziyafeti yaşattı.