Günel... AZERBAYCAN'DAKİ KONSERİNE GÖRÜCÜ GELDİ!

Bakü Haydar Aliye Sarayında çok seçkin bir gecede sahne alan Günel'e gizliden görücü gelmiş,kimin görücü olarak geldiğini sır gibi saklayan Günel kafalarda soru işareti bıraktı.

40 kişikik saz ile büyük bir konsere imza atan Günel ''Hayallerim gerçek oldu ben hep hayal ederdim burada konser verecekmiyim diye ve işte oda oldu''dedi,Azerbaycan'ın çok önemli muyam üstadı ile ve abisi ile düet yapan Güneli'in heyecanı gözlerden kaçmadı.

Giydiği kıyafeti çok konuşulan Günel sahnede tıpkı bir gelin gibiydi,giysisini çok güzel olduğunu sorduğumuz Günel ''Kıyafetimi özenle sevgili modacım Tanju Babacan hazırladı,inşallah gelinliğimide böyle güzel yapar''dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri