Gürdal Çakır-Kadir Çetin? BÖYLE OLUR RADYOCULARIN DOĞUM GÜNÜ

Gürdal Çakır'ın 30, Kadir Çetin'in de 28 yaşına girdiği ve son derece neşeli geçen doğum günü partisine adeta ünlü yağdı?

Hande Yener, Sinan Akçil, Metin Arolat, Tan, Yusuf Güney, Meyra, Betül Demir, Fatoş Kabasakal, Nadide Sultan, Gülşah Buzlu, Burak Yeter.ve Emel Yalçın gibi sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Yüzlerce kişinin katıldığı kutlamada bütün gece boyunca müzik konuştu ve müzik konuşuldu.

İşleri dolayısıyla kutlamaya katılamayan Ziynet Sali, Ferhat Göçer, Işın Karaca, Behzat Gerçeker, Soner Sarıkabadayı, Emre Aydın, Hepsi Grubu ve Murat Boz telefon aracılığıyla hem doğum günü kutlamalarını gerçekleştirdiler hem de bulundukları yerden canlı canlı oradaki konuklara selamlarini ilettiler.

Sanatçı/müzisyen - radyocu ilişkilerinin sadece işten ibaret olmadığını vurgulayan Sinan Akçıl; ''Gürdal Çakır ve Kadir Çetin Türk müzik piyasasında yer alan en önemli radyocuların başında gelir ve herşeyden önce nerede uğraşırsak uğraşalım müzikle, ne olursa olsun onlar benim dostumdur. İkisini de çok seviyorum.'' dedi.

Geceye katılan diğer bir ünlü isim Hande Yener ise İzmir konseri dönüşü apartopar partiye katıldığını ve iki doğumgünü sahibini de çok sevdiğini belirtti.

Gece boyunca konuklarıyla teker teker ilgilenen Gürdal Çakır ve Kadir Çetin 'sektörlerindeki rekabetin hiçbir zaman dostluklarını bozamayacağını aksine bu rekabetin sürekli kendilerini daha iyiye yönelttiğini dile getirip, bu gecenin de dostluğumuzun ebedi bir ispatı olsun istedik' dedi.

Dj Kadir Çetin ile Burak Yeter'in müzik çaldığı partide Hande Yener ile sanatçılar dans edip eğlendi.Gece, pasta kesimiyle son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Radyo Haberleri

Soner Arıca... “BEST OF” YAPMANIN ZAMANI GELDİ!'