Hamiyet... NEDEN GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU?..

Arabesk müziğinin güçlü sesi Hamiyet hayali için Yasemin Bozkurt’un sunduğu Hayatın Penceresi’nden programına katıldı.

Yıllardır müzik piyasının içinde olan Hamiyet kötü yaşadıkları evlikleri ve babasının intiharından sonra Altınoluk’a ailesiyle birlikte yerleşti. Müziği hiç bırakmayan Hamiyet 5 yıl sonra çocuklarının eğitimi için İstanbul’a kesin dönüş yaptı. 

Kanal d ekranlarında haftaiçi  hergün yayınlanan Yasemin Bozkurt’un programına katılarak yaşadığı bütün zorlukları anlatan Hamiyet, babamın intiharı beni çok üzdü çok zor günler geçirdim diyerek göz yaşlarını tutamadı. Babamı asla affetmeyeceğim”dedi. 

Ünlülerin hayatının ekrandan görüldüğü gibi olmadığını dile getiren Hamiyet,tek hayalinin Sibel Can’la düet yapmak istediğini Yasemin Bozkurt’a söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri