Hande Yener... "EN BÜYÜK HAYALİM OĞLUMU ASKERE YOLLAMAK!"

En çok istediği şeyin oğlu Çağın'ı asker olarak görmek olduğunu söyleyen Hande Yener, "Orada ülkesine sahip çıkmasını, silah tutmasını öğrenecek. Çok farklı bir duygu" diye konuştu.

Müzik kariyerinde zirveye çıkan Hande Yener, hayatında olmasını en çok istediği şeyi açıkladı...Son albümü "Teşekkürler" ile müzik dünyasında hızlı bir çıkış yapan Hande Yener, yaşanan terör olaylarına üzüldüğünü belirterek, şehit annelerine başsağlığı diledi. Hayatında en çok istediği şeyin oğlu Çağın'ı asker olarak görmek olduğunu söyleyen Hande Yener, "Orada ülkesine sahip çıkmasını, silah tutmasını öğrenecek. Çok farklı bir duygu" diye konuştu.

ÇAĞIN'I EVLENDİRMEM

Erken yaşta evlilik yaptığını söyleyen Hande Yener, "Oğlumu bu yaşta evlendirmem. Gerekirse kandırıp evlilikten soğuturum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri