80'li yılların sonu, 90'lı yılların başlarından itibaren, gerek oryantallik gerek erkek dergilerine verdiği pozlar, gerek 900'lü telefon hatlarındaki seksi konuşmaları ve gerekse yazdığı erotik kitaplarla eğlence hayatına adını yazdıran Hülya Işıl, yaklaşık 12 yıldan sonra yeniden ortaya çıktı?
Hülya Işıl, 1996 yılında Türkiye'deki her şeyini terk edip Berlin'e yerleşmişti? Burada BOTECH ATILIM Organizasyon'un satış müdürlüğünü alan Işıl; geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye dönerek Bostancı'da bir ofis açtı? Türkiye'nin en büyük receiver fabrikası olmasının yanı sıra uzay teknolojisiyle üretilen su arıtma cihazlarını da pazarlıyor?
"Tüm ev hanımları ve pazarlama dünyasından her yaştan bay-bayan herkesi bu çatının altına çağırıyorum..." diyen Hülya Işıl'ın açılışına eski ortağı Nesrin Topkapı, Seden Kızltunç, Deniz Akkaya, Oğuz Abadan gibi isimler katıldı?