İffet... TECAVÜZ SAHNESİ YARIM KALDI, İKİ BÖLÜM REYTİNG GARANTİ!

İffet dizisinde Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı tecavüz sahnesi yarıda kesilirken, sahnenin devamı dizinin gelecek bölümünde yayınlanacak..

Müjde Ar ve Faruk Peker'in oynadığı tecavüz sahnesiyle hatırlanan İffet'in dizi versiyonu ilk bölümüyle Star TV'de ekrana geldi.

Başrol karakterlerini Deniz Çakır (İffet) ve İbrahim Çelikkol'un (Cemil) canlandırdığı dizinin dün geceki bölümünde merakla beklenen tecavüz sahnesi yarım bırakıldı.1982 yılında çekilen İffet filmi ses getirmiş ve filmdeki tecavüz sahnesi yıllar geçse de hafızalardaki yerini korumuştu.

Dizi versiyonunda Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı sahne yarıda kesilirken, arabadaki sevişme sahnesi ilk günden konuşulmaya başladı. Sahnenin devamı dizinin gelecek bölümünde yayınlanacak.. Ancak çekilen sahneye bakıldığında Müjde Ar'ın gösterdiği performansın şapka çıkarılacak cinsten olduğu bir kez daha görülüyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri