"İzdivaç"... DAMAT ADAYI STÜDYOYA MOTORUYLA GİRDİ!

Kendisinin motorsiklet hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren Sabri Bey, Filiz Hanım'a da bu tutkusundan bahsetti ve ikili birbirlerini tanımak için çaya çıktı.

TNT ekranlarında hafta içi her gün saat 14.15'de yayınlanan ve Hande Ataizi'nin sunumuyla renklenen İzdivaç programı sürprizlerle doluydu.

Programa ilk olarak öyle bir aday katıldı ki, motosiklet tutkusunu anlatabilmek için stüdyonun içine kadar motoruyla girdi.

Sabri Bey evlenmek için İzdivaç programına katıldı ve yayında Filiz Hanım ile tanıştı. Kendisinin motorsiklet hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren Sabri Bey, Filiz Hanım'a da bu tutkusundan bahsetti ve ikili birbirlerini tanımak için çaya çıktı.

Ertesi gün kararlarını açıklamaları için güzel sunucu çifti stüdyoya davet etti. Filiz Hanım diğer konuklar gibi stüdyoya kafe bölümünden girerken, Sabri Bey ise motorsikleti üzerinde kameramanların çekim yaptığı kısımdan izleyicilerin şaşkın bakışları arasında stüdyoya daldı. Ataizi de Sabri Bey ile motorsikleti üzerinde sohbet etti ve kararını aldı.

Çift anlaşamasa da Sabri Bey kendisine talip olan hanımları motorunda gezdireceğini söyleyerek yeni taliplerini bekledi.

HAYRANI ATAİZİ'NİN BAŞINDAN AŞAĞI GÜLLER YAĞDIRDI

İzdivaç'taki sürprizler Sabri Bey'in motosikletiyle sınırlı kalmadı. Bu kez Hande Ataizi koyu bir hayranının gül yağmuruna maruz kaldı.

Ataizi, programına evlenmek için katılan Ahmet Şükrü Bey'i kendisine gelen sürpriz çiçeği vermek için yanına çağırdı ama asıl sürpriz kendisine oldu. Adayına gelen çiçeği verirken Ahmet Şükrü Bey cebinden bir paket çıkarıp Ataizi'nin başından aşağı gül yaprakları döktü.

Hayranı yayın boyunca da sık sık Ataizi'ne olan hayranlığını dile getirmeyi ihmal etmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri