Kamuran Akkor... TORUNUYLA DÜET YAPTI!..

Kamuran Akkor sessizliğini torunu Cengiz Orhonlu ile birlikte söz ve müziği Cem Ömeroğlu'na ait Kelebekler Özgürdür şarkısıyla bozdu.

KATS Sahne'nin yeni oyunu Kelebekler Özgürdür için hazırlanan şarkı büyük beğeni toplaması üzerine single olarak değerlendirildi ve Elenor Müzik tarafından tüm dijital marketlerde yerini aldı. 

25/11/2019 da klibi gösterime giren şarkı bir çok sürprizi de yanında getirdi. Cengiz Orhonlu ile düetini paylaştığı şarkı Kamuran Akkor'un ilk kez rock müzik söylemesine sebep oldu. Hatta şarkının içinde bir de rap bölümü olması sürprize sürpriz katıyor fakat bizi şaşırtacak bilgi bununla da sınırlı değil. Klipte müzik grubu olarak görünenler oyunun süpervizörü ve oyuncuları. Bir de bunun üzerine Cengiz Orhonlu'nun, Kamuran Akkor'un torunu olduğunu duysanız ne dersiniz?

Gerçekten söylediğimiz gibi bu şarkının bir çok sürprizi var. Gayrettepe KATS Sahne'nin yeni oyunu olan Kelebekler Özgürdür için aynı sahneyi paylaşan Kamuran Akkor ve Cengiz Orhonlu bu sayede aynı şarkıyı da seslendirmiş oldu. 

KELEBEKLER ÖZGÜRDÜR - CENGİZ ORHONLU (feat) KAMURAN AKKOR

https://youtu.be/PLmA1Sp1WUM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri