Katy Perry... BİTEN AŞKINI ŞARKIYA DÖKTÜ!

Şarkıcı Katy Perry, son şarkısında birlikte olduğu İngiliz oyuncu Orlando Bloom’'a yaşadığı ayrılığın perde arkasını işledi.

İngiliz oyuncu Orlando Bloom ile Amerikalı şarkıcı Katy Perry yollarını ayırdı. “Yüzüklerin Efendisi” serisindeki Legolas rolüyle dünya çapında tanınan Bloom ile Perry’nin 4 yaşında Daisy Dove adında bir kızları bulunuyor.

Ayrılığın ardından Perry, yeni şarkısı “Bandaids” ile gündeme geldi. Şarkısında Orlando Bloom’la biten ilişkisini anlattığı düşünülen Perry, “Tanrı şahidim, denedim” sözleriyle başladığı parçada, aşkı kurtarmak için gösterdiği çabaların karşılık bulmadığını ima etti.

Klibinde yüzüğünü lavaboya düşüren ünlü şarkıcı, bu sahneyle nişanın sona erişini simgeliyor. “Kalbimdeki yaraya sadece bant yapıştırdım” diyen Perry, “Yine olsa yine yaşardım” sözleriyle ise geçmişine dair bir pişmanlık duymadığını ifade ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yabancı Magazin Haberleri