Kayahan… DOĞUM GÜNÜNDE ÖZEL BİR KONSERLE ANILIYOR

29 Mart’ta gerçekleşecek “Büyük Usta Kayahan İyi ki Doğdun Konseri”, sanatçının kızı Beste Açar’ın davetiyle düzenleniyor.

 Türk pop müziğinin unutulmaz isimlerinden Kayahan, müzik yolculuğunun başladığı şehir olan Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın büyülü atmosferinde anılacak. 

Konserde, Beste Açar’a sürpriz sanatçılar da eşlik edecek. Bu özel gece, Kayahan’ın şarkılarının yeniden hep bir ağızdan söyleneceği duygusal bir buluşmaya sahne olacak. 

Etkinlik, Beste Açar’ın babasına duyduğu sevgi, minnet ve özlemin yanı sıra, Kayahan’ın müzikal mirasını yaşatma kararlılığıyla hazırlanıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri