Kertenkele... KADER BİRLİĞİ!

ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen “Kertenkele” dizisi, çocuklar tarafından da büyük ilgi görüyor.

“Kertenkele” Setine Çocuklardan Büyük İlgi Var

Dizi, verdiği mesajlarla, küçüklerden büyüklere kadar her yaştaki kişinin ilgisini çekiyor. Dizide yer alan hicivler, bilgilendirici ve eğitici mesajlar sayesinde, dizi yetişkinlerin yanı sıra çocuk izleyiciler tarafından da büyük ilgiyle takip ediliyor.

Dizinin çekimlerinin gerçekleştiği Anadolu Kavağı’nda, sete gelen küçük ziyaretçiler, oyunculara ve dizi çekimlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Bölgede oturan küçük çocuklar dizinin setine gelip hayranı oldukları oyuncularla fotoğraf çektiriyorlar. 

29.Bölüm Özeti:

Kenan’ın hafızasının geri gelmesiyle işler iyice karışır. Öte yandan Kertenkele’nin Ünsal’dan önce kamera kaydına ulaşması gerekmektedir, Kayıtta görülen Zehra’nın Kertenkele’yle ilişkisi ortaya çıkacak mı? 


Eniştesini oyalamak için sancılanmış numarası yapan Zehra kendini hastanede bulur. Zehra’nın sahte hamileliği ortaya çıkacak mı? 


Kertenkele’nin hiçbir şekilde kabul etmeyeceği Semih-Betül ilişkisi derinleşmektedir, üstelik Kertenkele’nin bundan haberi bile yoktur.


Malikânede kendini Kertenkele’nin ablası olarak tanıtan Cansu ise yeni tehlikelere yol açar. Artık kader birliği yapan Zehra ve Kertenkele zorluklara karşı birlikte mücadele edeceklerdir. Aralarındaki yakınlaşma güçlenirken,   Zehra, Kertenkele’nin Kara Faruk olduğunu sonunda öğrenecek mi?  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri