Kırgın Çiçekler... SÜRPRİZ DÜET!

ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kırgın Çiçekler’in 42. bölümüne sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak katılıyor.

Yayınladığı ilk günden bu yana büyük hayran kitlesine sahip olan dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümüne ünlü sanatçı Kutsi damgasını vuracak. 

Sanatçının diziye konuk oyuncu olarak katıldığı bölümde dizinin başrol oyuncularından Aleyna Solaker ile yapacağı düet, çok konuşulacak.

 

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri