Kıskanmak dizisinin yarın akşam yayınlanacak 20. bölümünden, heyecandan nefesleri kesen yeni tanıtım yayınlandı.
Tanıtımda elinde babalık testi sonuçlarını tutan Mükerrem, sevinçle “En başından beri biliyordum, Nüzhet’in bebeği bu!” diyerek bebeğin babasının Nüzhet olduğunu doğruluyor.
Nüzhet’in annesi Nur ise Mükerrem’e bu durumun hiçbir izahı olmadığını sert bir dille söylüyor. Mediha, Feride ile birlikte Mükerrem’in hamileliğini tehlikeye sokacak bir iş birliğine giriyor.
Seniha ve Cihan sarılırken, aniden içeri giren Defne, Cihan’a “Seniha için bütün kariyerini çöpe atmaya hazırsın yani?” diyerek rest çekiyor. Cihan ise “Seniha için her şeyi yaparım” diyerek aşkını açıkça ifade etmekten çekinmiyor.
Babalık testi sonuçlarını gören Nalan’a Mükerrem’ “Maskeler er geç düşer, Nalan” sözleriyle yolun sonuna gelindiğini ima ediyor, Nalan ise verdiği “Dikkat et, maskelerle birlikte çocuk da düşmesin” cevabıyla kan donduruyor. Mükerrem’in merdivenlerden düşmesi ise bölümün en şok edici gelişmelerinden biri oluyor.
Mükerrem’in merdivenlerden nasıl düştüğü, bu işte Mediha’nın ya da Feride’nin parmağı olup olmadığı, Nur’un bu bebeği kabul edip etmeyeceği ve en önemlisi Halit’in bu duruma nasıl tepki vereceği, 20. bölüme dair merakı zirveye çıkarıyor.