Mabel Matiz... HARBIYE’DE GÜLLÜ’YE VEDA SEZEN’E SELAM!

Türk pop müziğinin en özgün isimlerinden Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde büyüleyici bir konsere imza attı.

Atlantis Yapım organizasyonuyla düzenlenen Paribu Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında gerçekleşen ve tüm biletleri günler öncesinden tükenen konser, baştan sona unutulmaz anlara sahne oldu.

Mabel Matiz, Fan, Müphem, Gel, Fırtınadayım gibi hitlerinin yanı sıra repertuvarındaki sürpriz performanslarla da izleyicilerini mest etti. Sezen Aksu’nun “Şuh Nefes” ve “Var Git Turnam” şarkılarını seslendirerek Harbiye’de duygusal bir atmosfer yaşatan sanatçı, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Güllü’yü de sahnede andı.

“Çocukluğum onun ve onun gibi muhteşem seslerin eşliğinde geçti. Geçtiğimiz hafta maalesef kaybettik sevgili Güllü’yü” diyerek “Kopamam Senden” şarkısını söyleyen Matiz, alkış yağmuruna tutuldu.

Sanatçı, sahnede dünyaca ünlü marka Amiri’nin 2025 Sonbahar defilesine ait özel tasarımlarını giydi. İki farklı kostümle sahneye çıkan Matiz, tarzı ve enerjisiyle büyüledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri