47 YILDIR İLK KEZ DESTEK ALDIM
Tiyatrocuların ödenek komedisi her geçen gün büyüyor! Emre Kınay'ın amatör öğrencilerin oynadığı oyunu için bakanlıktan 82 bin YTL ödenek almakla suçladığı Müjdat Gezen tepki gösterdi: 47 yıllık tiyatroculuk hayatımda ilk kez ödenek aldım. Paraya ihtiyacım olmasa 2.5 trilyonluk kredi borcumu ödemek için 38 milyara TV'de soytarılık yapmazdım.
ÖDENEKLE YAZLIK ALAN VAR
Ödeneği kendisinin istemediğini belirten Gezen, "Poyrazoğlu ve tiyatrocu bir arkadaşım sahneye yeni bir oyun koyduğumu, bunun için neden bakanlıktan destek almadığımı söyleyerek beni teşvik ettiler!" dedi. Gezen; Hadi Çaman'ı da 52 bin YTL'lik ödenekle yazlık almakla suçladı.
İDDİALAR BENİ ÇOK UTANDIRDI!
Güldür Bakalım' yarışmasında jüri üyeliği yapan Müjdat Gezen, ilk kez aldığı desteğin mesele yapılmasının kendisini utandırdığını söyledi.