Murat Dalkılıç...OTİZİM ORKESTRASI İLE ANLAMLI DÜET

Murat Dalkılıç Büyük Şov mesajının verildiği, özel sahne tasarımı ve içeriğiyle tam bir görsel şölen sunan Bostancı Gösteri Merkezi konserinde şahlandı.

MURAT DALKILIÇ'TAN BOSTANCI'DA  MÜTHİŞ ŞOV

Ünlü sanatçının verdiği Bostancı konseri LED ekrandan oluşan özel bir  sahne  tasarımı  ve teknolojinin son sistemlerinin kullanıldığı     ses ışık sistemleriyle  Bostancı’nın en teknolojik konserlerinden biri olarak hafızalarda yer etti.

Konserine  siyah  bir  tarzda çıkan Murat Dalkılıç’a  bostancı konserine özel  ünlü imaj danışmanı Selim Akar tarafından zincirlerden oluşan özel bir  yelek tasarlandı. Konser Mert Siliv Management tarafında  organize edilmiştir.

Murat Dalkılıç’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldığı muhteşem konserin ikinci bölümünde Dalkılıç’a Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Otizm Orkestrası da eşlik etti.

 

 

Murat  Dalkılıç  otizme farkındalık yaratmak  için ” Onur Urfalı’nın şefliğinde, Buse Dönücü’nün yönetiminde  ve Işık Üniversitesi öğrencilerinin gönüllü destekledikleri Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Otizm Orkestrası ile  Kasaba, Lafonten şarkılarını seslendirdi. 

Otizmli  Anıl İpek  Ünlü  sanatçıyla   Kasaba ve Lafonten   isimli şarkılarında düet yaparken    Otizmli  Canberk Uysal  davul , Otizmli Rabia Aytek  keman çalarak eşlik etti.

BANA BİR  GÜZELLİK YAPARMISIN ?  BENİ ÖPER MİSİN ?

Konser alanını  saatler öncesinden tıklım tıklım dolduran izleyicilere dev konseri ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşatan Dalkılıç’a hayranları açtıkları Kırk Yılda Bir Gibisin,Nice 10 yıllara popun kralı, 2008 senesinden  sonsuzluğa  gibi  pankartlarla sevgi  gösterisi yaparken sanatçıyı iltifat  yağmuruna tutular.

Sahneden  küçük bir  fanatik kız  hayranının kalp   şeklindeki pankartındaki Bana Bir  güzellik yapar mısın ? Beni Öper misin ? mesajını tepkisiz kalmayarak sahneye  davet etti. 

Küçük hayranı ile fotoğraf çektiren Dalkılıç;  hepiniz   benim için özelsiniz ,  ben sizi kırabilir miyim ? diyerek   hayranının pankartlı isteğini  geri  çevirmeyerek öperek uğurladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri