Mustafa Erdoğan--- GÜLBEN ERGEN'DEN BİR ŞANS DAHA İSTEDİ...

Mustafa Erdoğan 7 yıllık evliliklerini bitirmek için boşanma davası açan eşi Gülben Ergen'i kararından vazgeçirmek için harekete geçti.

Davanın açıldığı günden sonra çocuklarıyla daha çok ilgilenmeye başlayan Erdoğan'ın hiç olmadığı kadar evinde vakit geçirdiği öğrenildi. Her an çocuklarının yanında olan Erdoğan, Anadolu Ateşi'nin Almanya'daki gösterisine bile oğlu Atlas'ı yanında götürdü.

Baba-oğul önceki gün birlikte İstanbul'a döndü. Öte yandan Gülben Ergen'in, Erdoğan ailesinin de araya girmesine rağmen boşanmakta kararlı olduğu, geri adım atmadığı öne sürüldü.

13 Mayıs'ta açılan davanın ardından Bahçeköy'deki evde eşi Mustafa Erdoğan'la yaşamaya devam eden Gülben Ergen, İstinye Park'ta satın aldığı dubleks daireye temmuz ayında taşınacak. Erdoğan'ın ise "O eve hep birlikte taşınacağız ve çok mutlu olacağız.Yeterki evliliğimize son bir şans daha ver"eşini kararından vaz geçirmek için çabaladığı iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri