Mustafa Sezgin...MÜZİK YOLCULUĞUNDA HEDEFLERİ BÜYÜK!

Müzik dünyasına 8 yıllık bir aradan sonra DMC müzik çatısı altında “Paşa Paşa Geleceksin” isimli eseriyle dönüş yapan Mustafa Sezgin, hedefini de büyük tutuyor.

PAŞA PAŞA GELECEKSİN
Sözü Onur Murat ve Emrah Özlen ortak imzasını taşıyan “Paşa Paşa Geleceksin” isimli eserin müziği Onur Murat’a ait olup, aranjörlüğünü usta müzik adamı Suat Sakarya yaptı.

Bir dans okulunda klip çekilen “Paşa Paşa Geleceksin” isimli eserin yönetmen koltuğuna Murat Özgün tan oturdu.

Uzun bir aradan sonra büyük bir tecrübeyle geri döndüğünü ifade eden Mustafa Sezgin, oyunu kuralına göre oynayacağını da sözlerine ekledi.


KAZIK YEMEDEN BAŞARI YAKALANMIYOR


Başarılı sanatçı Mustafa Sezgin, 2010 yılında çıkardığı “Neden” isimli albümü ve 2011 yılında müzik piyasasına sunduğu “Giden Gider” isimli albümleriyle bir başarı grafiği ve popülarite yakalamasına rağmen müziğe küstürüldü.

Beni artık kimse kullanamayacak ve haklarımı yiyemeyecek ifadesini kullanan Mustafa Sezgin “Müzik dünyasına hayli idmanlı döndüm, çok güvendiğim DMC müzikten tekli şarkımı çıkardım.

Dışarıdan izledim müzik dünyasını herkes bir oyun oynuyor, ben müzik eğitimim dışında oyunculuk derslerinide aldım starlığa giden yolda bende oynamaya hazırım” dedi.

Müzik çalışmalarına geri döner dönmez sahne çalışmalarınada başlayan sevilen sanatçı Mustafa Sezgin “Artık kimseye kırılmam müziğe birileri yüzündende küsmem, hedefim var yürüyeceğim” dedi.

 MUSTAFA  SEZGİN KİMDİR?

Baba tarafından Bitlis, Anne tarafından Siirt’li olan büyük bir Ailenin 7. Çocuğu olarak  Siirtin Kurtalan’da ilçesinde dünyaya geldi.

Atatürk ilkokulunda okuduktan sonra ailesi ile birlikte Kocaeli Gölcüğe yerleşir.

Gölcük Merkez Ortaokulundan mezun olduktan sonra Güzel sanatlar lisesine ve konservatuara gitmeyi çok istiyordu.          

Bu duruma ailesi karşı çıktığı için okul hayatını sonlandırarak devam etmek istemedi.

Gölcük Belediyesi Şehir Tiyatroları ve bazı özel tiyatrolarda bir çok oyunda oynayarak müzikteki yeteneğinin yanında oyunculuk yönünüde ortaya çıkarmıştır.

Böylece hem müzik, hem oyunculuk  kariyerine  alaylı  da olsa başlayabilme şansını elde etti.

1999 Gölcük depreminde  oradaki acı felaketi deyim yerindeyse tam merkezinde birebir yaşadı. Sanat yönü güçlü olduğu için Depremzedelere Moral ve Motivasyon olması sebebi ile kurmuş olduğu bir ekip  ile birlikte yaklaşık  2 yıl boyunca bir çok sosyal aktiviteye imza atmıştır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri