Eskimeyen şarkılarının yanı sıra yeni esermelerini de seslendiren Nazan Öncel, kendi tasarladığı sahne kıyafetinin yanısıra taktığı farklı bileklikleriyle dikkatleri çekti.
Öncel, bilekliklerini satın aldığı iki çocuk emekçisine nasıl iş imkanı sunduğunu şu sözlerle dile getirdi. "Savaş'a hayır barış'a evet farkındalık bilekliklerimi sokakta çalışan iki emekçi çocuktan aldım. Kendileri tasarlıyormuş. Yaratıcı olmak böyle bir şey işte. Ben de onlara bir iş teklifinde bulundum. Bundan böyle tüm konserlerimde takılarımı onlar tasarlayacak. Çocuklara destek olmak en önemli görevimizdir" dedi.
İŞTE NAZAN ÖNCEL'İN SAMSUN KONSERİNDEN GÖRÜNTÜLER;
<iframe width="610" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/-oHOF6-sPuQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Nazan Öncel sahne sonunda selfie ile çektiği yeni video klibi "Sakin Ol Şampiyon" da ki gibi izleyiciyle birlikte bol bol selfie çektirdi.