NE ABLALAR VAR ŞU DÜNYADA! AMA KIYMETİNİ BİLENE..

Vay anam vay vay vayy! Ne ablalar varmış da haberimiz yokmuş.. Benim bi tane ablam var taaa Ankara'da bi de bacım var teee İstanbul Maltepe'de.. Allah eksikliklerini göstermesin (malum şu hayatta biricik kızım ve iki bacımdan başka kimim kaldı ki).. Neyse konumuz o diiil! Yeni yazımın konusu; elbette soba borusu (Keşke konu o olsa da, Van'daki çadırlardaki şu soba borusu sorununa nasıl bir çözüm getirilebilir, bi bilen çıkıp da bi söylese.. Çadırlar yanmasa.. Yeni canlar yanmasa..) değil! Konumuz; ablalık müessesesi..

Hülya Avşar- Helin Avşar.. Medyatik ünlülerimizin belki de en ünlü bacıları.. Bir zamanlar Helin'in Hülya'nımın kızı olduğu iddia edilmişti de amma gülmüştük di mi?.. Sonra 'evlat' olduğu iddia edilen o küçük kız büyüdü, serpildi, seksi mi seksi bir kadın olup çıktı.. Yetmedi bi de meslekdaşımız oldu (başka meslekten olanlar kıskandınız di mi..) Oh olsun size!

Neyse konumuzu dağıtmayalım; Helin büyümesine büyüdü ama.. Ablacığının kanatları altından bi türlü çıkamadı.. Hep onun eline baktı.. Allah için ablacık da elini hep açık tuttu biricik bacısına.. Onu bir eli yağda bir eli balda (bu nasıl bir benzetmeyse..) büyüttü, adam etti..

Ama o da ablacığını utandırmadı.. Bi sürü işe girip çıktı.. Sonracıma gasteci bile oldu (Neco'nun kızı olur da, Hülya'nımın bacısı olmaz mı).. Biriberinin bacak aralarına taban girip (aslında tam kırmızı kartlık pozisyondu) resimler mi çektirmedi?.. Ama gene Allah için yaptıklarını okutmayı başardı..

Çalıştığı gaste, bu seksi muhabirine ne maaş verdi bilinmez ama bilinen bi şey vardı ki; Hülya Abla'nın (aaa benim ablam da Hülya Abla ama bana hiç maaş bağlamadı).. Evet Hülya Avşar Abla, biricik bacısına 10 bin TL (eskinin deyimi ile 10 milyar TL'cik) maaş bağladı.. Tıkır tıkır.. 'Vergisiz kazanç kutsaldır' deyip o da bi güzel yaşamını sürdürdü.. Yedi, içti..Ta ki önceki güne kadar.. Gene içti!

Önce bu maaş konusuna nereden geldik.. 17 Aralık'ta magazinkolik'te yayınlanan haberi birlikte okuyalım bir kez daha. Aynen şöyle idi:

'Birkaç yıl önce alkollü görüntüleriyle manşetlerden inmeyen Helin Avşar, ablası Hülya Avşar'a verdiği sözü unuttu, objektiflere yine sarhoş yakalandı.. Alkol problemi yüzünden ablası Hülya Avşar ile sık sık tartışan Helin Avşar yine yapacağını yaptı. Önceki gece Nişantaşı'ndaki Sess'te eğlenen Avşar, çıkışta alkol yüzünden ayakta durmakta güçlük çekti. Avşar, iki kişinin yardımıyla taksiye bindirildi..'

Sonra ne mi oldu?.. Hülya Ablacık, sözünü dinlemeyip içki içen (sahi kız Helin, ekranda gördüm.. İki delikanlının arasında ayakta zor duruyordun. Ne içtin kız, bize de söyle.. Bakarsın yılbaşı gecesi bize de lazım olur..) Ama bir itiraf; bacakların her zamanki gibi o süper mini eteğinin altından 'En güzel bacaklar biziz?' diye naralanıyorlardı..) bak gene laf karıştı..

Hülya'nım, bacısının 10 bin TL'lik maaşını bu görüntü üzerine 5 bin TL'ye indirdi.. Yetmedi, bacısına önümüzdeki günlerde açacağı butiği de şimdilik askıya aldı..

Helin'cik şimdi siyah siyah mı düşünüyordur bilinmez ama bilinen bi şey var ki, o da zavallı kızın 5 bin TL aylıkla nasıl geçineceği.. Allah kolaylık versin canımın içi.. Hani bende olsa.. 'Dükkan senin' diyeceğim ama.. İnan yok, kızın nafakasını zor denkleştiriyorum her ay bilesin.. Yoksaaaa! Bacımsın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazarlar Haberleri