1998 yılında Aşkın Tuna, Hakkı Yalçın, Sezgin Büyük gibi değerli bestecilerin de bulunduğu 'Evimizin Gelini' albümü ile iyi bir çıkış yakalayan Nida Şan, uzun bir aradan sonra 'Şansım Var' ismini taşıyan single çalışmasını sizlerin beğenisine sunuyor
Nida Şan'ın single çalışması 'Şansım Var' Funorg etiketi ile müzik severlerle buluşuyor.
Bu single'da; Duygu Çınar, Görkem Oker'e ait 'Hop' ve Onur Ocaklı'ya ait 'İnadına Arabesk' adlı 2 güzel şarkı mevcut.
Nida Şan'ın farklı yorumu ve Erdem Sökmen, Nurhat Şensesli, Metehan Köseoğlu, Bahadır Tanrıvermiş, Onur Soydemir gibi önemli müzisyenlerin de renk kattığı, dinlerken keyif alacağınız tamamen akustik bir albüm hazırladı.
İlk albümünün çıkış şarkısı Evimizin Gelini'ni, Kemal Başbuğ tarafından kliplendiren sanatçı; Hop isimli şarkısının klibinde de usta yönetmenle çalıştı.
Single çalışmasını Funorg etiketi ile yayımlayan Nida Şan, yeni albüm ve single çalışmalarına devam ediyor.